HÄÄTYYLISI ON SINUN TYYLISI, VAIN HYVIN ERITYISENÄ PÄIVÄNÄ

Jos etsit asusteita täydentämään häätyyliäsi tai pyrit luomaan useamman asukokonaisuuden häävaatekaappiisi, olemme täällä sinua varten. Styling-palvelumme opastavat sinua jokaisessa vaiheessa kauneussuosituksista tyylisi viimeisteleviin yksityiskohtiin.

Olemme omistautuneet tekemään visioimastasi häätyylistä totta

VALIKOIMAMME ON RÄÄTÄLÖITY JOKAISEEN JUHLAAN MORSIUSMATKALLASI

Olipa tavoitteenasi luoda rento, vaivattoman tyylikäs häätyyli, tai näyttävämpi häälook dramaattisilla yksityiskohdilla, kokoamme kanssasi huolella harkittuja asuja, jotka ilmentävät juuri sinua ja tuntuvat omaltasi. Luodaan yhdessä ainutlaatuinen ja räätälöity kokonaisuus hääjuhlasi jokaiseen tilaisuuteen, aina kihlajaisista häävastaanottoon.

TARJOTAKSEMME SINULLE EKSLUSIIVISEN SOVITUSKOKEMUKSEN, VIERAILUMME OVAT SAATAVILLA AINOASTAAN AJANVARAUKSELLA OMISTAUTUNEEN STYLISTIN OPASTUKSELLA.

TUTUSTU AJANVARAUKSIIN

HERE COMES THE BRIDE, HÄÄPUKUSOVITUS 90MIN & 45MIN

Tämä sovitusaika antaa sinulle ekslusiivisen pääsyn LovexLove Bridal Studiollemme, tarjoten yksityisen sovituskokemuksen. Studiomme on varattu vain sinun ja hääseurueesi käyttöön koko vierailunne ajaksi, taaten rauhan tänä erityisenä hetkenä.

Oletko valmis aloittamaan morsiusmatkasi kanssamme? Varaa aika hääpukujen sovitukseen alta ja me varmistamme Studiomme ja stylistimme yksinomaan sinun käyttöösi.

HERE COMES THE BRIDE

HERE COMES THE BRIDE

THE FINISHING TOUCHES, ASUSTESOVITUS 45MIN 

OIet löytänyt oikean puvun, joten nyt on aika nostaa häätyylisi uudelle tasolle täydellisten asusteiden avulla. Oikeat asusteet luovat kokonaisuuteen viimeisen silauksen.

Tämän ajanvarauksen aikana keskitymme koruihin, huntuun, käsilaukkuihin ja muihin morsiusasusteisiin. Ota hääpukusi mukaan, niin autamme sinua löytämään täydelliset viimeistelyt korostamaan häätyyliäsi.

LUE LISÄÄ THE FINISHING TOUCHES -ASUSTESOVITUKSESTA JA VARAA OMASI TÄSTÄ

A SECOND TRY, TOINEN HÄÄPUKUSOVITUS 45MIN

A Second Try -ajanvaraus antaa sinulle mahdollisuuden palata 45 minuutiksi suosikkipukuihisi, ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

LUE LISÄÄ A SECOND TRY -SOVITUKSESTA JA VARAA OMASI TÄSTÄ

Cherished by LovexLove -mallistomme sisältää ainutlaatuisia vintage- ja second hand -hääpukuja, mikä tarkoittaa, että jokaista mallia ja kokoa on saatavilla vain yksi kappale.

ENNEN AJANVARAUSTASI

Kannustamme sinua tutustumaan saatavilla olevaan monipuoliseen valikoimaamme eri tyylisiä hääpukuja ennen sovitusta. Löydä mallistostamme juuri sinun ainutlaatuiseen makuusi täydellisesti sopivat puvut.

HALUAISIMME TUTUSTUA SINUUN PAREMMIN

JAA VISIOSI KANSSAMME

Tarjotaksemme sinulle yksilöllisen sovituskokemuksen ja parempaa palvelua, haluaisimme valmistautua sovitukseesi tutustumalla sinuun paremmin. Haluamme ymmärtää tyylisi lisäksi myös hääkonseptisi. Nämä tiedot ohjaavat meitä sinulle sopivien pukujen löytämisessä ja mahdollistavat juuri sinulle kuratoidun asukokonaisuuden luomisen.

Kannustamme sinua jakamaan kanssamme visiosi unelmiesi häätyylistä ja hääestetiikasta. Voit lähettää meille ideasi Pinterest-tauluna tai muussa muodossa sähköpostitse osoitteeseen hello@lovexlove.fi.

ETKÖ OLE VIELÄ VARMA TYYLISTÄSI?

OLEMME TÄÄLLÄ SINUA VARTEN. STYLING-PALVELUMME OPASTAVAT SINUA JOKAISESSA VAIHEESSA.

Vuosien työmme muotialalla on tarjonnut meille etuoikeuden työskennellä ammattilaisten kanssa muodin eri kentillä, esimerkiksi muotinäytöksissä, muodin eri formaateissa ja vähittäismyynnissä. Nämä kokemukset ovat terävöittäneet visuaalista tarkkanäköisyyttämme ja syventäneet osaamistamme.

Monipuolinen matkamme muotialalla on mahdollistanut meille laajan näkemysten kirjon ja laajentaneet tietämystämme. Olemmekin nyt innokkaita hyödyntämään tätä tietämystä eduksesi. Luodaan yhdessä täysin ainutlaatuisia ja sinulle räätälöityjä asunkokonaisuuksia, aina kihlajaisista häävastaanottoon. Olemme omistautuneet tekemään visioimastasi häätyylistä totta.

VOIT ALOITTAA HÄÄTYYLISI LÖYTÄMISEN INSPIROITUMALLA PINTEREST-, INSTAGRAM- JA TIKTOK-SIVUILLAMME.

ANNA MEIDÄN VASTATA KAIKKIIN KYSYMYKSIISI ENNEN AJANVARAUSTA

faq

BRIDAL STUDIO AJANVARAUS

LOVEXLOVE

bridal studio

Hatanpään teollisuustalo
Hatanpään valtatie 34 B
Tampere, Finland

Avoinna ajanvarauksella

JÄIKÖ KYSYTTÄVÄÄ?

KUULEMME MIELELLÄMME SINUSTA! TÄYTÄ OHEINEN LOMAKE JA OLEMME SINUUN PIAN YHTEYDESSÄ.

Ota yhteyttä