FaQ

BRIDAL STUDION AJANVARAUKSET

ANNA MEIDÄN VASTATA KAIKKIIN KYSYMYKSIISI

STUDION SIJAINTI & SAAPUMINEN

Missä LovexLove Bridal Studio sijaitsee?

Bridal Studiomme sijaitsee Hatanpään Teollisuustalossa Tampereella, rakennuksen vasemmassa päädyssä pihasta katsottuna.

Bridal Studion osoite:
Hatanpään valtatie 34B, 33100 Tampere, Finland

Miten saavun paikalle?

Sijaintiosoite: Hatanpään valtatie 34B, 33100 Tampere, Finland

Mikäli saavut autolla, studiomme edessä on runsaasti maksullista pysäköintitilaa. Pysäköinti on ilmaista arkisin klo 17 jälkeen sekä koko viikonlopun ajan.

Pääset studiollemme myös helposti julkisilla kulkuvälineillä tai kävellen.

Etäisyys Tampereen rautatieasemalta: 1,2 km
Etäisyys Tampereen linja-autoasemalta: 700 m

Tarkemmat reittiohjeet ja aikataulut löydät osoitteesta: https://www.nysse.fi/

Esteettömyys

Valitettavasti tilaamme ei ole täysin esteetöntä kulkua. Bridal Studiomme sijaitsee rakennuksen 1. kerroksessa, johon noustaan yhdet portaat, eikä kerrokseen ole kulkua hissillä. Rakennukseen ei ole myöskään varustettu ramppia pyörätuolin käyttöä varten. Tiedostamme rajoitukset saavutettavuudessamme.

Kuitenkin, jos nostoapu on mahdollinen, omistaudumme löytämään ratkaisuja varmistaaksemme, että kaikki vieraat voivat osallistua. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä asian järjestämistä varten: hello@lovexlove.fi.

AJANVARAUKSESTA

Milloin minun pitäisi aloittaa häätyylini suunnittelu?

Suosittelemme aloittamaan hääpuvun etsinnän 9–12 kuukautta ennen hääpäivääsi. Liian aikasin aloittaminen voi johtaa mielen muuttumiseen, mutta toisaalta emme halua sinun huolehtivan siitä, ehditkö löytää täydellisen asun ajoissa. Hääpuku on suositeltavaa ostaa noin 6–9 kuukautta ennen hääpäivää. Ymmärrämme kuitenkin, että jotkut parit suunnittelevat häitään lyhyemmällä varoitusajalla. Älä siis huoli - voit luottaa siinäkin tapauksessa meihin.

Pitääkö minun varata aika sovitukseen?

Haluamme antaa jokaiselle morsiamelle jakamattoman huomiomme, siksi hääpuku sovituksemme ovat saatavilla ainoastaan ajanvarauksella omistautuneen stylistin opastuksella.

Tarjotaksemme ekslusiivisen, sinulle räätälöidyn sovituskokemuksen ja taaten rauhan tänä erityisenä hetkenä, Studiomme on varattu vain sinun ja hääseurueesi käyttöön koko vierailunne ajaksi.

Mikäli haluat tutustua syvemmin mallistoomme ja tarjoamiimme häätyyleihin henkilökohtaisesti ennen varsinaista ajanvaraustasi, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen hello@lovexlove.fi. Pidä myös silmällä Instagramiamme, jossa tiedotamme ajoittaisista avoimien ovien päivistä, jolloin voit tulla silmäilemään valikoimaamme ja vaikka löytämään täydelliset asusteet asuusi.

Kuinka pitkä sovitusaika on?

Hääpukusovituksen kesto meillä vaihtelee 45 minuutista 90 minuuttiin, räätälöitynä vastaamaan tarpeitasi ja toiveitasi.

90 minuutin sovituksen aikana sinulla on mahdollisuus syventyä häätyylisi luomiseen ja ehdit kokeilla noin 5–7 upeaa pukua. Voit myös keskittyä rauhassa muutamiin ennalta katsomiisi suosikkeihin ja vain nauttia hetkestä rakkaittesi kanssa sovituksesi lomassa.

45 minuutin sovituksissa sinulla on juuri sopivasti aikaa kokeilla n. 1–3 pukua tai syventyä hääasusi viimeistelyyn täydentävillä asusteilla. Riippumatta valinnastasi, olemme täällä varmistaaksemme, että kokemuksesi on unohtumaton.

Mitkä ovat peruutusehtonne?

Koska liikkeemme tila on rajallinen, voimme tarjota vain rajoitetun määrän ajanvarauksia päivässä. Ymmärrämme, että olosuhteesi voivat muuttua ja olemme mielellämme valmiita järjestämään sinulle uuden ajanvarauksen aina kun se on mahdollista. Pyydämme kuitenkin ystävällisesti, että ilmoitat meille vähintään 48 tuntia etukäteen, jos joudut perumaan tai siirtämään ajanvarauksesi.

Tarjotaksemme yksilöllisen sovituskokemuksen sekä välttääksemme ns. "no show" -tilanteita, veloitamme ajanvarauksen yhteydessä varausmaksun. 90 minuutin ajanvarauksen maksu on 35 € ja 45 minuutin ajanvarauksen maksu on 20 €. Hyvitämme kuitenkin varausmaksun sovituksen aikana mahdollisesti tekemistäsi ostoksista.

Varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan, mikäli peruutat ajanvarauksen vähintään 24 tuntia ennen varauksen alkamista.

MITÄ SOVITUKSEN AIKANA TULISI HUOMIOIDA

Mikä on vieraspolitiikkanne?

Voit ottaa mukaasi sovitukseen enintään 6 läheistäsi. Suosittelemme, että kutsut mukaasi heidät, jotka tuntevat sinut parhaiten ja joiden kanssa erityisesti haluaisit jakaa tämän tärkeän hetken. Jos etsit unelmapukuasi mielummin yksin, me huolehdimme sinusta ja olemme täällä vain sinua varten.

Vaikka rakastamme tavata pikkuväkeä ja perheen pienimmät ovat hyvin lähellä sydäntämme, Bridal Studiomme ei valitettavasti ole kaikista lapsiystävällisin tila. Myymälämme sisältää paljon herkkiä ja särkyviä esineitä sekä tuotteita. Toivomme myös, että sovituksessa huomio on omistettu kokonaan morsiamelle ja pienten lasten läsnäolo (lukuun ottamatta sylivauvat) voi tehdä haastavaksi keskittyä tähän erityiseen hetkeen. Tästä syystä pyydämme ystävällisesti, että saavutte sovitukseen ilman alle 12-vuotiaita lapsia.

Mitä voin odottaa sovituskokemukselta?

Studiomme on varattu yksinomaan sinulle ja hääseurueellesi koko ajanvarauksesi ajan, varmistaen yksityisyyden ja rauhan tämän erityisen hetken aikana. Sovitusloungemme on suunniteltu kutsuvan olohuoneen kaltaiseksi, tarjoten tilan rentoutumiseen ja hetkestä nauttimiseen.

Koska kyseessä on merkittävä tilaisuus, joka saattaa vaatia hieman kuplivaa, voit tuoda mukanasi omat kuohuviinit tunnelmaa nostattamaan, me katamme lasit kuplivalle. Tarjoamme lisäksi sovituksesi aikana kahvia, teetä ja alkoholittomia virvokkeita.

Miten minun tulisi pukeutua sovitukseen?

Haluamme, että tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi sovituksesi aikana! Suosittelemme pukemaan sovitukseen ihonväriset alusvaatteet saumattoman sovituskokemuksen varmistamiseksi.

Jotta hääpukumme pysyvät tuoksuttomina, pyydämme ystävällisesti, ettet käytä hajuvesiä sovitukseesi saapuessa. Pyydämme myös, ettet käytä itseruskettavia tai muita väriaineita sisältäviä ihonhoitotuotteita ennen sovitustasi, mahdollisten värjäytymien estämiseksi.

Kiitos, että autat meitä ylläpitämään pukujemme moitteetonta kuntoa myös muille tuleville morsiamille.

Mitä minun kannattaa ottaa mukaan sovitukseen?

45 minuutin The Finishing Touches -ajanvaraukseen voit ottaa mukaan hääpukusi, oli se sitten ostettu meiltä tai muualta. Autamme sinua täydentämään häätyylisi täydellisillä asusteilla.

Mikäli sinulla on jo jotain asusteita tai vaatteita, joita olet suunnitellut käyttäväsi osana häätyyliäsi, olet lämpimästi tervetullut tuomaan ne mukanasi mihin tahansa ajanvaraukseen. Tämä voi auttaa meitä saamaan paremman käsityksen haaveilemastasi tyylistä ja helpottaa täydellisen asukokonaisuuden löytämistä.

Voinko ottaa kuvia sovituksen aikana?

Ehdottomasti! Kannustamme kaikkia vieraitamme taltioimaan muistoja tästä erityisestä hetkestä sekä ikuistamaan lempityylinsä kuvin ja videoin.

Hääpuvun hankinta on useille niin tunnetasolla, kuin taloudellisestikin merkittävä ostopäätös ja häälookin valinta voi vaatia hieman pohdintaa. Kuvat ja erityisesti videot auttavat päätöksen teossa, kun voit helposti palata lempityyleihisi. Puhelimella otetut kuvat eivät aina täysin välitä hääpuvun täyttä potentiaalia, suosittelemmekin taltiomaan lempityylisi lyhyin videoin mahdollisen päätöksen teon tueksi, jolloin puvun kaikki ominaisuudet pääsevät paremmin esille.

Toivomme että merkitset meidät julkaisuihin (@lovexlove.fi) somessa, niin voimme jakaa inspiraatiota myös muille tuleville morsiamille.

CHERISHED HÄÄPUKUIHIN TUTUSTUMINEN, OSTAMINEN JA MAKSUTAVAT

Mitä maksutapoja tarjoatte?

Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Tarjoamme myymälässämme, sekä verkkokaupassamme myös Klarnan monipuoliset ja joustavat maksuvaihtoehdot, mukaan lukien osamaksun tai laskulla myöhemmin maksamisen

Mistä voin nähdä hääpukuvalikoimanne?

Voit tutustua Cherished-hääpukumallistoon täällä.

Cherished by LovexLove -kokoelmamme sisältää ainutlaatuisia vintage-, deadstock- ja second hand -hääpukuja, mikä tarkoittaa, että jokaista mallia on saatavilla vain yksi ainut kappale, yhdessä tietyssä koossa. Kannustamme sinua tutustumaan hääpukuvalikoimaamme ja löytämään mallistostamme juuri sinun ainutlaatuiseen tyyliisi täydellisesti sopivat puvut ennen sovitustasi.

Hääpukujen tyylit ja koot voivat vaihdella nykyisen varastomme mukaan. Päivitämme aktiivisesti valikoimamme saatavuutta verkkosivuillamme. Voit myös tiedustella pukujen saatavuutta, tai kertoa meille, mikäli etsit tietynlaista tai -tyylistä pukua. Etsimme koko ajan uusia aarteita ja kuulemme mielellämme toiveitanne. Voit laittaa meille sähköpostia: hello@lovexlove.fi, jättää meille soittopyynnön tai lähettää viestin Instagramissa (@lovexlove.fi).

Minkä tyylisiä ja kokoisia mekkoja mallistostanne löytyy?

Cherished -mallistomme sisältää ainutlaatuisia vintage-, deadstock- ja second hand -hääpukuja, mikä tarkoittaa, että jokaista mallia on saatavilla vain yksi kappale, yhdessä tietyssä koossa. Saatavilla olevat mallit ja koot vaihtelevat nykyisen varastomme ja tekemiemme löytöjen mukaan.

Pyrimme tarjoamaan monipuolista häämuotia ja tuomaan vaihtoehtoja perinteiseen hääpukeutumiseen, joka toivottaa tervetulleeksi sekä juhlistaa jokaista sellaisina kuin he ovat, huolehtien, että studiomme on kaikille avoin ja lämmin paikka.

Pyrimme pitämään kokovalikoimamme mahdollisimman monipuolisena; tällä hetkellä meillä on saatavilla kokoja 34–44.

Kehitämme aktiivisesti valikoimaamme palvellaksemme kaiken muotoisia- ja kokoisia morsiamia entistä monipuolisemmin. Etsimme jatkuvasti uusia helmiä valikoimaamme herättääksemme sinun näkemyksesi unelmien häätyylistä eloon.

Päivitämme aktiivisesti valikoimamme saatavuutta verkkosivuillamme. Mikäli jokin tietty malli on kiinnittänyt katseesi, voit tiedustella sen saatavuutta myös sähköpostitse (hello@lovexlove.fi), jättää soittopyynnön tai lähettää meille viestin Instagramissa (@lovexlove.fi).

Mitä hääpuvut maksavat?

Cherished-mallistomme sisältää laajan valikoiman hääpukuja, mukaan lukien vintage-aarteita alkaen 1960-luvulta, moderneja käytettyjä pukuja sekä huippuluokan designer-pukuja.

Vintage-hääpuvut alkavat hintaluokasta 250 € ja designer-pukujen hinta voi nousta aina n. 6000 € asti. Useimmat hääpuvuistamme sijoittuvat kuitenkin hintahaarukkaan 600 € – 1 400 €.

Mikäli olet kiinnostunut jostakin tietystä puvusta ja haluaisit siitä lisätietoa esimerkiksi hintaan tai mittoihin liittyen, älä epäröi laittaa meille viestiä. Tarjoamme mielellämme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot.

Voinko varata hääpuvun?

Koska Cherished-hääpukujen valikoimamme on hyvin rajallinen ja kaikki hääpukumme ovat ainutaatuisia kappaleita, emme valitettavasti voi tarjota mahdollisuutta varauksiin.

Vuokraatteko hääpukuja tai asusteita?

Emme tarjoa vuokrauspalveluita ainakaan toistaiseksi.

Voinko ostaa hääpuvun verkkokaupasta?

Cherished-hääpukumme, juhlamekkomme ja kenkävalikoimamme on saatavilla yksinomaan Bridal Studiollamme Tampereella, jossa toimimme ajanvarauksella.

Millaiset palautusehdot Cherished-valikoiman tuotteilla on?

Emme tarjoa palautusoikeutta Cherished-malliston hääpuvuille, juhla-asuille tai kengille.

Lovexlove.fi -verkkokaupassa myytävillä tuotteilla, kuten Cherished-valikoiman asusteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Muoti on itseilmaisun muoto, tapa viestiä ainutlaatuinen tarinasi maailmalle. Tavoitteenamme on auttaa sinua luomaan häätyylin, jossa persoonallisuutesi hehkuu jokaisessa yksityiskohdassa ja joka ei jätä tilaa epäröinnille. Haluamme, että tunnet olosi kauniiksi ja itsevarmaksi hääpuvussasi.

HALUAISIMME TUTUSTUA SINUUN HIEMAN PAREMMIN ENNEN SOVITUSTASI

Tarjotaksemme yksilöllisen hääpukusovituksen ja palvellaksemme sinua entistä paremmin, haluaisimme valmistautua sovitukseesi tutustumalla sinuun hieman etukäteen.

Haluamme ymmärtää henkilökohtaisen tyylisi lisäksi myös hääkonseptiasi ja häidesi suunniteltua teemaa. Nämä tiedot auttavat meitä kokoamaan juuri sinulle kuratoidun ehdotelman asuja ja tyylejä, sekä valmistutumaan luomaan sinulle personoidun sovituskokemuksen.

Kannustamme sinua jakamaan kanssamme visiosi unelmoimastasi häätyylistä ja hääestetiikasta. Voit lähettää meille ideasi Pinterest-tauluna, kuvana tai muussa muodossa sähköpostitse osoitteeseen hello@lovexlove.fi

ETKÖ OLE VIELÄ VARMA TYYLISTÄSI?

Voit luottaa meihin!

Vuosien kokemuksemme muodinalan dynaamisella kentällä on tarjonnut meille etuoikeuden työskennellä uskomattomien luovien tekijöiden sekä inspiroivien muodin ammattilaisten kanssa erilaisissa ympäristöissä. Kokemuksemme yltää aina muotinäytöksistä, erilaisiin projekteihin muodin tv-tuotannoissa sekä alan julkaisuissa, aina monipuolisiin tehtäviin muodin vähittäiskaupassa asti. Nämä kokemukset ovat terävöittäneet visuaalista silmäämme ja syventäneet osaamistamme.

Matkamme on antanut meille mahdollisuuden tarkastella hääpukeutumista erilaisista näkökulmista ja se on tarjonnut meille perspektiiviä, joka yltää aina häämuodin rajojen yli.

Olemmekin nyt innokkaita hyödyntämään kokemustamme eduksesi. Luodaan yhdessä ainutlaatuinen, sinulle räätälöity häätyyli, joka ilmentää persoonaasi ja jossa persoonallisuutesi hehkuu jokaisessa yksityiskohdassa. Olemme omistautuneet tekemään visioimastasi häätyylistä totta.

VOIT ALOITTAA HÄÄTYYLISI LÖYTÄMISEN INSPIROITUMALLA PINTEREST-, INSTAGRAM- JA TIKTOK-TILEILLÄMME.

OLETKO VALMIS ALOITTAMAAN MORSIUSMATKASI KANSSAMME? VARAA OMA SOVITUSAIKASI ALTA.

JÄIKÖ SINULLA KYSYTTÄVÄÄ?

KUULEMME MIELELLÄMME SINUSTA! TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE JA ME PALAAMME SINULLE PIAN.

Ota yhteyttä