BESPOKE

Jos toiveesi on luoda jotain täysin ainutlaatuista, vain sinulle räätälöityä, korujen ja asusteiden mittatilauspalvelumme on suunniteltu tekemään visioimastasi häätyylistä totta.

1. CONSULTATION

Aloitamme tapaamisella Bridal Studiollamme Tampereella, jossa syvennymme henkilökohtaiseen tyyliisi ja hääpäiväsi visioon.

Tämän mittatilauskonsultaation aikana luomme vision boardin, johon kiteytyy esteettiset mieltymyksesi, henkilökohtainen tyylisi sekä visioimasi häälook. Syvennymme luovaan ideointiin, tutkimme erilaisia materiaalivaihtoehtoja ja laadimme alustavia luonnoksia suunnitteluprosessin aloittamiseksi.

STUDIOLLAMME TAI ETÄYHTEYDELLÄ

2. SESSION

Jatkamme luomalla mallikappaleen suunnitelmasta, mikä johtaa meidät toiseen sessioon. Tämän toisen tapaamisen aikana käymme kanssasi läpi mallikappaleen ja teemme kaikki tarvittavat muutokset palautteesi perusteella. Kun kaikki viimeistelyt on suoritettu ja olemme tyytyväisiä lopulliseen luonnokseen, siirrymme luomaan lopullisen mallin suunnitelman mukaisesti.

STUDIOLLAMME TAI ETÄYHTEYDELLÄ

FINAL SESSION

Viimeisessä tapaamisessa paljastamme valmiin mallin ja tuomme visiosi eloon. Opastamme sinua, miten stailata mittatilaustyösi osaksi häälookiasi, hiomalla asukokonaisuutesi valmiiksi viimeistä yksityiskohtaa myöden.

VISIOSTA TODEKSI

teemme tiivistä yhteistyötä prosessin jokaisessa vaiheessa. Olemme omistautuneet tekemään visioimastasi häätyylistä totta. Puhutaan lisää ja luodaan yhdessä jotain ainutlaatuista ja sinulle räätälöityä.

JÄIKÖ KYSYTTÄVÄÄ?

KUULEMME MIELELLÄMME SINUSTA! TÄYTÄ OHEINEN LOMAKE JA OLEMME SINUUN PIAN YHTEYDESSÄ.

Ota yhteyttä