MEISTÄ

LovexLove, perustettu 2021, uudelleenmäärittää häämuotia nykyaikaisella otteella. Brändimme on tunnettu innovatiivisesta ja epätavanomaisesta lähestymistavastaan hääpukeutumiseen ja se heijastaa kauniisti perustajansa intohimoa kesyttämättömään estetiikkaan.

YLPEÄSTI NAISOMISTEINEN

Yrityksemme on ylpeästi naisomisteinen ja tuotteemme ammentavat inspiraationsa naiseuden monimuotoisuudesta. Jokaisen suunnittelmamme tuotteen takana on muusa, hän, jonka näemme kantamassa designiamme. Muusamme voi olla kuka tahansa, joka resonoi ja puhuttelee meitä tuotteissamme. Naiseus, sen kaikissa muodoissaan, toimii loputtomana inspiraation lähteenä meille, ja tämä muodostaa filosofiamme ytimen. 

Haluamme tuoda monipuolisuutta perinteiseen hääpukeutumiseen ja toivottaa tällä tervetulleeksi sekä juhlistaa jokaista naista sellaisina kuin he ovat, huolehtien, että studiomme on kaikille avoin ja lämmin paikka. Tavoitteemme on voimaannuttaa ja rohkaista naisia. Uskomme, että muun muassa perinteisiä hääpukeutumisen normeja rikkomalla, teemme tilaa monimuotoisuudelle. Toivomme, että jokainen asiakkaamme tuntisi olonsa itsevarmaksi ja upeaksi tärkeänä päivänään, kuin myös muina päivinä.

Mallistomme korut ja hiusasusteet valmistetaan tilauksesta tai pieninä erinä käsityönä studiollamme Tampereella ja jokainen tuotteemme heijastaa sitoutumistamme kohti kestävämpää häämuotia. Olipa kyseessä sitten, korut, asusteet tai hääpuvut, jokainen tuotteemme pyrkii tukemaan tätä näkemystä.

BEHIND THE BRAND

MIRA

"Mallistomme on rakkauskirje heille, jotka pukeutuvat ennen kaikkea itselleen.

Rohkea tai hillitty, jokaisella suunnittelemallani tuotteella on oma karaktäärinsä. Ne ammentavat inspiraationsa modernista naisesta, hänestä, joka resonoi minulle luomuksessani. Hän on minun muusani ja hän inspiroi luovaa työtäni.

Rakastan odottamattomia yksityiskohtia, jotka kiinnittävät katseen, Hienovaraista minimalismia ja erottuvaa maksimalismia, tasapainoa vaivattomuuden ja draaman välillä sekä kauneutta epätäydellisyydessä. Kaikki monimuotoisuus mitä myös hänessä on.”

-Mira Alaluusua, Founder & Co-Owner of LovexLove

EMMA

“Vanhana sieluna rakastan kaikkea kulunutta ja nostalgista, mutta uskon, että perinteiset häänormit on tarkoitettu taivutettaviksi ja rikottaviksi. Me LovexLovella haluamme häivyttää rajoja perinteisen hääpukeutumisen ja muodin välillä ja asettaa kestävyyden, laadun ja tietoiset kulutusvalinnat ohimenevien trendien edelle. Rakastan eniten brändissämme sitä, että tuotamme hidasta muotia ja suunnittelemme tuotteita pitkäikäisyyttä silmällä pitäen.

Mira ja minä jaamme naisyrittäjien perinnön ja olemme molemmat sitoutuneita tukemaan ja inspiroimaan toisiamme, mutta myös tukemaan ja nostamaan muita naisjohtoisia brändejä ja yrityksiä. Samalla tavalla kuin suunnittelemamme tuotteet on tarkoitettu vaalittaviksi ja siirrettäväksi tuleville sukupolville, haluamme jatkaa myös modernia naisyrittäjyyden perintöä. Parhaina ystävinä emme rakenna vain liiketoimintaa, vaan luomme ja kultivoimme jotakin, joka toivon mukaan kestää aikaa ja luo merkityksellisyyttä myös muille.”

-Emma Stevenson, Co-Owner of LovexLove

welcome to our world