Inspiroidu

2024 UNELMIEN MORISUSTRENDIT

Vuonna 2024 morsiusmaailma toivottaa tervetulleeksi romantiikan uudelleenheräämisen. Tänä vuonna romantiikka määritellään uudelleen – perinteiden kuiskaukset tanssivat modernin rytmin tahtiin. Me LovexLovella seuraamme innoissamme näitä ajattomia romantiikan trendejä ja muovaamme tapoja, joilla kauniit korumme voivat täydentää unelmiesi morsiustyyliä.

Tätä 80-luvun vintahe-hääpukua pääset sovittamaan ajanvarauksella hääpukuliikkeessämme Tampereella

PEHMEÄT KANKAAT

Vuoden 2024 morsiusmuoti hurmaa pehmeillä, hulmuavilla kankailla, jotka laskeutuvat kauniisti, luoden siluetteja, jotka leijailevat jokaisella askeleella. Sifongista ja tyllistä valmistetuissa keveissä puvuissa yhdistyy mukavuus ja kauneus. LovexLoven riipuskaulakorut ja minimalistiset korvakorut on suunniteltu täydentämään näitä ilmavia hääpukuja, lisäten ripauksen kimallusta, kuitenkaan varastamatta niiden herkkää kauneutta.

HIENOSTUNUT PITSI

Pitsi on käsittämättömän hienostunut ja ajaton materiaali, joka säilyttää paikkansa morsiusmuodin kulmakivenä, kuin nyökkäyksenä perinteelle, mutta asettuen vahvasti tähän päivään. Vuoden 2024 pitsipuvut uudistavat tämän klassisen materiaalin moderneihin siluetteihin, yhdistäen vanhaa ja uutta. Korukokoelmamme hienostunut ja herkkä suunnittelu vangitsee juuri oikean sekoituksen perinnettä ja innovaatiota – täydellisiä korostuksia pitsillä koristeltuihin morsiuspukuihin.

Rue de Seinen second hand -hääpuku on sovitettavissa hääpukuliikkessämme Tampereella.
VÄRIEN HEHKUA

Vaikka valkoinen pysyykin morsiuspuvun perusvärinä, vuosi 2024 avaa ovet värien infuusiolle hääpuvuissa. Pehmeät pastellit, lämpimät neutraalit ja jopa rohkeat sävyt ovat astuneet morsiusmuotiin, antaen morsiamille mahdollisuuden ilmaista yksilöllistä tyyliään. Voit myös lisätä tyyliisi väriä Maid With Love -korumallistostamme, joka yhdistää värikkäät Swarovskin vintage-kristallit hienostuneisiin korumalleihin, tuoden täydellisen persoonallisen väripilkahduksen täydentämään häidesi teemaa ja väripalettia.

KUKOISTAVA KAUNEUS

Kukka-aiheet esiintyvät puvuissa ja hunnuissa, symboloiden uutta alkua luonnollisella kauneudella asusteissa. Suurista applikaatioista hienovaraisiin kirjailuihin, kaikki kukka-aiheet heräävät eloon. Koko s/s 2024 -mallistomme, The Garden of Euphrosyne, on luotu saman ajatuksen pohjalta: tuomaan orgaaninen ja raikas kosketus hääpäivän tyyliisi. Tutustu The Garden of Euphrosyne -malliston kukoistavaan kauneuteen täällä.

Kukkakorut The Garden of Euphrosyne -mallistosta.
PEARLS, PEARLS, PEARLS

Helmet tekevät suurta paluuta, palaten suosikiksi ajattoman eleganssin ja hienovaraisen ylellisyyden maailmaan. Hääpukusuunnittelijat ovat sijoittaneet niitä kaikkialle, mihin vain voi kuvitella, puvuista huntuihin ja jopa kenkiin, lisäämään ripauksen hienostuneisuutta ja glamouria kokonaisuuteen. Laajasti helmiä sisältävä koruvalikoimamme varmistaa, että tämä ajaton trendi saa täydellisen paikkansa morsiuslookissasi. Vuonna 2024 romantiikka palaa morsiusmuotiin, kutsuen jokaisen morsiamen ilmentämään yksilöllisyyttään kunnianosoituksena ajattomalle rakkaudelle. Olemme täällä koristamassa morsiusmatkaasi koruilla ja asusteilla, jotka heijastavat henkilökohtaista tarinaasi. Anna meidän auttaa sinua löytämään täydelliset korut täydentämään unelmiesi morsiuslookia.

Tutustu kuratoituun korvakorumallistoomme täällä.