11, JOULUKUUTA 2021
SIIRI & JARI

Joulukuussa 2021 vietettiin Siirin ja Jarin unohtumattomia häitä Tampereella. Vaikka hääsuunnitelmat etenivätkin nopealla aikataululla, nämä rakastavaiset päättivät tehdä kaiken omalla tavallaan, spontaanisti ja romanttisesti. He halusivat näyttää maailmalle, että hääjuhla voidaan järjestää myös perinteisistä malleista poiketen, juuri kuten heidän hääkappaleessaan Ensisilmäyksellä Holmala laulaa.

Hääsuunnitelmia varjosti toisen aallon koronapandemia, joka lisäsi jännitystä viime hetkeen saakka. Onneksi hääjuhlaa ei tarvinnut siirtää ja kun se viimein koitti, oli päivä tunnelmallinen ja täynnä iloa. Monet vieraista kaipasivat yhdessäoloa pitkän hiljaiselon jälkeen.

Häät suunniteltiin ruoste- ja kupariteeman ympärille vain reilussa puolessa vuodessa. Värivalinnat olivat oivalliset kuvaamaan hääparia, kuparia löytyi niin hääkukista kuin sulhasen parrastakin. Hääparin asukokonaisuudet mietittiin huolella. Siiri valitsi itselleen häämekon, jonka yläosa on upeasti helmikirjailtu. LovexLoven kauniit ja yksinkertaiset Emma-korvakorut sopivat mekkoon täydellisesti, Siiri oli saanut ne huomenlahjaksi Jarilta. Hiuksia koristivat ruosteensävyiset luonnonkukat ja rento nutturakampaus. Jarille oli tärkeää löytää puku, joka ei ole musta. Lopputuloksena hääparin asukokonaisuus henkii pehmeää, talvista tunnelmaa, aivan kuten heidän hääjuhlansakin. 

Valokuvaus Tuomas Mikkolainen

Hääkukat Opuntia