Cherished

KURATOITU MALLISTO SECOND HAND -, DEADSTOCK - JA VINTAGE-AARTEITA, JOTKA OVAT AJAN UNOHTAMIA, MUTTA VAALIMISEN ARVOISIA.

CHERISHED-MALLISTOSTA

Cherished by LovexLove on meidän tapamme omaksua häätrendejä olemalla samalla lempeä planeetallemme. Se on kunnianosoitus kauniille tuotteille, jotka ansaitsevat uuden elämän.

HUOLELLA KURATOITU

Cherished-mallistomme on täynnä huolella ja suurella rakkaudella valikoituja löytöjä. Niistä jokaisella on kerrottavanaan tarina, joka on ainutlaatuinen ja erityinen, aivan kuten sinun rakkaustarinasi. Kokoa mallistomme unohdetuilla aarteilla itsellesi sielukas ja uniikki häätyyli.

Cherished

HÄÄPUVUT

Cherished

ASUSTEET

Cherished-asustevalikoimamme sisältää ainutlaatuisia vintage-aarteita, jotka ovat ajan unohtamia, mutta vaalimisen arvoisia, kuten käyttämättömiä hää- ja juhlahansikkaita aina 60-luvulta saakka. Luo itsellesi uniikki juhlatyyli antamalla näille jalokiville uuden elämän.

CHERISHED

KOROT

Kihlajaisista alttarille ja häävastaanotolta jatkoille, valikoimamme on räätälöity jokaista juhlaa varten matkallasi kohti hetkeä kun sanot 'tahdon’ ja sen jälkeen.

Jäikö kysyttävää?

KUULEMME MIELLÄMME SINUSTA! TÄYTÄ OHEINEN LOMAKE JA OLEMME SINUUN PIAN YHTEYDESSÄ.

Ota yhteyttä